ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 

Η αντικατάσταση κουφωμάτων σε κατοικημένο διαμέρισμα προκαλεί άγχος στη νοικοκυρά του σπιτιού, διότι την αντιλαμβάνεται σαν μια διαδικασία που θα προκαλέσει πολυήμερη αναταραχή στη λειτουργία του σπιτιού.

Και όμως σας διαβεβαιώνουμε πως όλη η «αναταραχή» δεν διαρκεί παρά μόνο λίγες ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των κουφωμάτων.

 

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας παίρνουμε τα ακριβή μέτρα των κουφωμάτων, κατασκευάζουμε τα κουφώματα, τοποθετουμε τους υαλοπίνακες, τα ρολά και τις σίτες.

Επί τόπου του έργου  συνεργείο μας :

·         αποξηλώνει με μεγάλη προσοχή τα παλιά κουφώματα

·         τοποθετεί τα μάρμαρα εφόσον απαιτούνται

·         τοποθετεί τα κουφώματα

·         κλείνει τα τυχόν κενά που δημιουργούνται κατά την αφαίρεση των παλιών ρολών

·         ολοκληρώνει τα μερεμέτια

·         απομακρύνει τα παλιά κουφώματα και τα μπάζα

·         επιδεικνύει τον τρόπο λειτουργίας των κουφωμάτων

·         εξηγεί τον τρόπο συντήρησης των κουφωμάτων

·         καθαρίζει τον χώρο

 

Όλες οι πιο πάνω εργασίες για διαμέρισμα που έχει μέχρι δέκα κουφώματα ολοκληρώνονται σε μια ημέρα.

Αξίζει να τονιστεί η αισθητική, η θερμομονωτική και η ηχομονωτική αναβάθμιση του διαμερίσματος και η οικονομία στη θέρμανση και την ψύξη μετά την αντικατάσταση των κουφωμάτων.

Διαθέτουμε κουφώματα συνθετικά (PVC) και αλουμινίου με σήμανση CE τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ» ως προς την ενεργειακή απόδοση.

Loading...

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ferkonal/public_html/wp-includes/functions.php on line 4755

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ferkonal/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110