Δώστε μας τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε για να πάρετε την προσφορά σας

Σημειώστε τα και επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε το κοστολόγιο της εργασίας σας

Υλικό

Πείτε τι είδους κουφώματα επιθυμείτε, κουφώματα αλουμινίου ή Συνθετικά κουφώματα.

Χρωματισμός

Μπορείτε να επιλέξετε κουφώματα σας σε οποιαδήποτε απόχρωση Ral θέλετε.  Θυμηθείτε όμως , την ώρα που διαλέγετε την απόχρωση σας από κάποιο χρωματολογιο που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή, ότι υπάρχει διαφορά στην απόδοση του χρώματος στο κούφωμα. Για αυτό το λόγο προτείνουμε πάντα να δείτε το εκτυπωμένο χρωματολόγιο από κοντά.

Πείτε μας τον τρόπο που θα ανοίγει το κάθε κούφωμα σας.

    Τα κουφώματα σας μπορούν να είναι συρόμενα (επάλληλα) ή θα μπορούν να είναι ανοιγόμενα και επιπρόσθετα να έχουν και ανάκληση.

Ρολά

Πείτε μας αν θέλετε ρολά ή παντζούρια και αν τα ρολά  θέλετε να λειτουργούν μηχανικά ή ηλεκτρικά. Υπήρχαν ρολά και στο παλιό κούφωμα ;

Υάλωση

Τι χαρακτηριστικά θέλετε να έχουν τα τζάμια σας;

  • Μονά τζάμια (συμβατικά)
  • Τρίπλεξ
  • Securit
  • Ενεργειακά (low-e)
  • Διπλά τζάμια
  • Τριπλά τζάμια

Δώστε μας τις διαστάσεις των κουφωμάτων σας

Για την εκτίμηση του κόστους τις δουλείας σας, μία καταμέτρηση με μικρές αποκλίσεις δεν θα επηρεάσει το οικονομικό αποτέλεσμα.

Μετρήστε το ύψος και το πλάτος τις ΚΑΣΑΣ του παλιού κουφώματος (πόρτας- παραθύρου- μπαλκονόποτρας)

Υψος
Πλάτος

 

 

 

 

 

 

Εάν δεν πρόκειται για αντικατάσταση αλλά για καινούργια τοποθέτηση μετρήστε το ύψος και το πλάτος των ανοιγμάτων που θα τοποθετηθούν τα καινούργια κουφώματα.

 

Όταν συμφωνήσουμε και αναλάβουμε την εργασία θα κάνουμε  εμείς τις μετρήσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το άριστο των αποτελεσμάτων.

Loading...

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ferkonal/public_html/wp-includes/functions.php on line 4755

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ferkonal/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110