Κάδος ‘Ηττα Προποντίδα ( Η ) 60 λίτρων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  – Κάδος ‘Ηττα Προποντίδα ( Η ) 60 λίτρων

Αυτή η σειρά κάδων θεωρείται πλέον μία κλασική επιλογή στην Ελλάδα. Αποτελείται εξολοκλήρου από μεταλλικά μέρη και προσφέρεται με  ποικίλες αισθητικές παραλλαγές σε διάφορα μεγέθη . Πρόκειται για ένα κάδο κυλινδρικής μορφής που στηρίζεται σε σταθερό μεταλλικό πλαίσιο τύπου «Η».

Μεταλλικό πλαίσιο Η. Οι κάθετες στο έδαφος σωλήνες έχουν ύψος 90 cm  και η παράλληλη  40 cm. Είναι κατασκευασμένες από σωλήνα διαμέτρου 40 mm και αντίστοιχα 30 mm και πάχους 2 χιλιοστών.

Ο κάδος είναι ανατρεπόμενος κυλινδρικός με διάμετρο 35 cm και ύψος 65 cm. Στο σώμα του κάδου υπάρχει μια σειρά διακοσμητικών κυκλικών οπών και στον πυθμένα του υπάρχουν τέσσερεις οπές διαφυγής υγρών. Στο ανώτερο τμήμα του κάδου και κοντά στον πυθμένα του  υπάρχει στεφάνι ύψους  3 cm το οποίο ενισχύει την αντοχή του κάδου. Επιπρόσθετα, στο στεφάνι άνω πλευράς μπορεί να τοποθετηθεί αμπελάκι με το λογότυπο του πελάτη.

Η κατασκευή είναι ικανή να πραγματοποιήσει στροφή 170 μοιρών και σταθεροποιείται στην κατακόρυφα θέση με την χρήση μεταλλικού σύρτη κλειδώματος.

Ο κάδος στερεώνεται στο έδαφος με στριφώνια.

Βαφή : Το προϊόν θα παραδοθεί βαμμένο ηλεκτροστατικά με  πολυεστερική πούδρα στην απόχρωση που θα έχει επιλέξει ο πελάτης.

* Όλα μεταλλικά μέρη της κατασκευής είναι γαλβανισμένα. 

Ο εσωτερικός κάδος πωλείτε ξεχωριστά.

Με επιπλέον χρέωση, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μεταλλικής πινακίδας με την ονομασία του δήμου σας.

Όλες οι κατασκευές έχουν πραγματοποιηθεί  πληρώντας τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 : 2015 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της εταιρεία μας το οποίο πληροί τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 : 2015. Όλες οι μεταλλικές κατασκευές πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 287 -1, ΕΝ 15614-1και ΕΝ 288.  Η επεξεργασία ακμών  πραγματοποιείται κατά ISO 13715 και οι ενδείξεις τραχύτητας επιφανειών κατά ISO 1302. Για τους κάδους μικροαπορριμάτων ακολουθείται επιπρόσθετα το πρότυπο ΕΝ 12574-2 και ΕΝ 12574-1